GLASStube in gebruik

Onze GLASStube in gebruik Gaanderen en Doetinchem kunnen ter inspiratie gebruikt worden. Een mooi paviljoen dat enkel uit een robuuste houten spantconstructie met glas is opgebouwd. Bijzonder in detail en een mooi gebouw dat voor veel doeleinden gebruikt kan worden.

De GLASStube kan multifunctioneel gebruikt worden. Zo wordt de Glasstube bij Prakticon Doetinchem gebruikt als klaslokaal. Er zijn doeken opgehangen die voorkomen dat de kas teveel opwarmt. In de winter wordt er gebruik gemaakt van infrarood stralingspanelen.

De GLASStube in Gaanderen is nu in gebruik als restaurant. Er is een volwaardige keuken ingebouwd en de entree is aangepast. Kijk op Oranjerie de Pol voor meer informatie. Eerder heeft Bloemist Bart Bresser een mooie presentatie gegeven in deze glazen kas, die ooit als beeldenkas is ontworpen.

Foto’s Giesen Architectuur, Bart Bresser, MR-techniek & Oranjerie de Pol

Inspiratie GLASStube

glasstube beeldenkas houten kas plantenkas wintertuin glazenkas houten greenhouse glazen glas hout houtconstructie houtbouw houtskelet modern serre wooden glasshouse wood structure, construction box prefabricated stainless mounting brackets fasteners

Inspiratie GLASStube: de glazen kas kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Laat je fantasie op de vrije loop gaan en droom over een overdekt zwembad, een prachtige wintertuin, als beeldenkas, studio, restaurant, klaslokaal, etc, etc..

Voor elke gebruiker is er een andere functie, laat je inspireren en stel je je eigen gebruik van de GLASStube voor!

Beeldenkas Gaanderen

glasstube beeldenkas houten kas plantenkas wintertuin glazenkas houten greenhouse glazen glas hout houtconstructie houtbouw houtskelet modern serre wooden glasshouse wood structure, construction box prefabricated stainless mounting brackets fasteners

De eerste GLASStube is gebouwd als beeldenkas Gaanderen, de Achterhoek. Dit eerste paviljoen is multifunctioneel in gebruik, de grote open lichte ruimte leent zich uitstekend voor bijeenkomsten, expositieruimte en nu is zit er zelfs een restaurant in.

Volg ons op Facebook of Pinterest volg projecten zoals Beeldenkas Gaanderen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

 

photographs by Giesen Architecture

 

 

GLASStube unieke constructie

GLASStube Greenhouse GLASSholder structural glazing

GLASStube unieke constructie als uniek tegengewicht in een stedelijke context of een natuurlijke vertaling in een groene omgeving. De glazen as is frameloos, het glas wordt op zijn plek vastgehouden met verstelbare ankers.Dit maakt de kas uniek in zijn soort. et zijn frameloze constructie uniek in zijn soort.

De GLASStube unieke constructie glaspanelen doen je denken aan de schubben van een vis, waarbij de houten spantconstructie het geraamte kan zijn. Door de verstelbare ankers kan de kas in de zomer uitstekend natuurlijk geventileerd worden. Tevens is het mogelijk om een zonnedoek constructie op te hangen om warmte te voorkomen.

Volg de GLASStube op Facebook of Pinterest volg projecten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!